Lääneranna vald pidas sünnipäeva

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Valla tänukirja sai treener Jaanus Getreu jalgpalli ja kergejõustiku edendamise eest. Mariann Peksar
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 11
Valla tänukirja sai treener Jaanus Getreu jalgpalli ja kergejõustiku edendamise eest. Mariann Peksar

Lääneranna valla teisel sünnipäeval andis Lääneranna vallavalitsus välja viis tänukirja ja märkis ära valla tänavused kaunimad kodud.

Valla tänukirja said treener Jaanus Getreu jalgpalli ja kergejõustiku edendamise eest, külaelu eestvedaja Eha Raja Hanila kandi kultuurielu edendamise eest ja Koonga ning Lõpe kooli kauaaegne direktor Mare Paarasma aastate pikkuse töö eest. „Ühtlasi sai Koonga kool tänavu saja-aastaseks ja Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi 25aastaseks,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets.

Veel said tänukirja külaelu edendamise eest Saulepi külaselts, mis koondab üheksa ümbruskonna küla, ja Lihula gümnaasium, kelle 77. lend korraldas mullu heategevusballi.

Kauni Kodu konkursi korraldas Lääneranna vald esimest korda. Tänavused kaunimad kodud on Virtsus Linnamäe 3 asuv elamu, Ööbiku talu Tõusi külas, Maru talu Keemu külas, Lihulas Pärna 6 asuv kortermaja, mida ehib kunstnik Lex Zoozi seinamaaling, ning Oidrema mõis ja Sepa-Jaani talu Kelu külas.

Lääneranna vald pidas sünnipäeva läinud reedel Lihula kultuurimajas. Kohal oli paarsada inimest. Kontserdi andsid Marek Sadam, kelle juured on Kirblas, ja Tõnu Laikre. „Lõpetuseks oli pokaal veini, natuke soolast ja torti,” ütles Pikkmets.

Mariann Peksari fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Palju
4 aastat tagasi

õnne sünnipäevaks!