0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 22. oktoobril

Lääne Elu

info@le.ee

Lihula tervisekeskuse ehitus läheb plaanitust kallimaks

Lihula tervisekeskuse hinnaks on plaanitud 855 000 eurot. „See on 2017. aasta alguse hind, kui toetust tervisekeskusele taotles veel Lihula vallavalitsus,” ütles Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. „Selle raha eest sellises mahus hoonet valmis ei ehita.”

Martna munafarm jäi Soome tibudele alla

Kümme aastat tagasi suure pidulikkusega avatud Väike-Lähtru kanala Martnas on juba aasta kinni, lindlates ulub tuul, sest Tallegg toob tibud Soomest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz