Swedbank lõpetab välisvaluutas sularahatehingud

BNS

Tulenevalt vähenenud nõudlusest lõpetab Swedbank välisvaluutas sularahatehingute tegemise, seega saab alates 9. detsembrist panga esindustes teha sularahatehinguid ainult eurodes.

Viimastel aastatel on välisvaluutas teostatud sularahatehingute arv esindustes märkimisväärselt vähenenud. Klientide muutunud käitumise taga on eelkõige euroala laienemine ja kasvav pangakaartide kasutamine välismaal, teatas Swedbank.

Muudatus puudutab seejuures üksnes panga esindustes tehtavaid sularahatehinguid välisvaluutas – valuutavahetus, väljamaksed kontolt või kontole sissemaksed välisvaluutas.

Esinduses välisvaluutas ülekannete tegemine ja valuuta konverteerimine ning interneti- ja mobiilipangas teostatud valuutatehingud ja ülekanded jätkuvad tavapärasel viisil.

Juhul, kui Swedbanki klient muudatusega ei nõustu, saab ta pangaga sõlmitud lepingud üles öelda, teavitades sellest panka hiljemalt 8. detsembril. Mitteteavitamist loeb pank muudatusega nõustumiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lööra
4 aastat tagasi

Kuna Swedpanga mulle makstavad summad mind ei rahulda oma olematuse tõttu, saadan Swedpanki kuu peale raha kaevandama! Ilma asjata kulutab õhku ja elektrit maapeal ja Bljööradele teenib meie , vaeste eestlaste arvelt, kasumit!