EPL: Jaak Madison jäi Roostal töötades vargusega vahele

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jaak Madison. Fotot Tiina Kõrtsini/Õhtuleht/Scanpix

Eurosaadik ja konservatiivse fraktsiooni laekur Jaak Madison (EKRE) pani endise ülemuse sõnul nooruses Roosta puhkekülas müüdud kohvi eest raha oma taskusse, kirjutab Eesti Päevaleht.

2008. aasta suvel töötas toona 17aastane Madison kelneri abina Roosta puhkekülas. Roosta puhkeküla toonase direktori Indrek Otti sõnul jäi Madison Roostal töötades vargusega vahele. Skeem oli lihtne – mõne baariletis müüdud kohvi jättis ta kassast läbi löömata ja pistis raha taskusse.

Kuidas Madison vahele jäi või kui palju ta tööandja tagant jõudis raha kõrvale panna, sellest Otti täpsemalt rääkida ei taha. „Las ta olla. Oli mis oli, eks ta sai juba siis oma karistuse,” ütleb ta.

Madison ise ütles Eesti Päevalehele, et kuuleb sellist süüdistust esimest korda ning see teeb talle isegi nalja. „Anonüümsed mingid „kolleegid” väidavad, et ma olen kuskilt varastanud?” küsis ta. Tema sõnul on keegi kas väga kibestunud või soovib saada meedias kiiret kuulsust. Peale selle toonitas ta, et kui ta oleks midagi seadusevastast teinud, siis korralik inimene oleks pidanud politseisse pöörduma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mis
4 aastat tagasi

kummaline “uudis”.

Mina.
4 aastat tagasi

Ei ole Jaagupoisi teod aastatega ka muutunud.

Sass S
4 aastat tagasi

Ja ei olegi tasuline lugu ?

...
4 aastat tagasi

Minu silmis heidab see lugu halba varju pigem loo autorile ja Ottile, Madissoni suhtes ei muutunud minu arvamus karvavõrdki. Tubli ja julge mees! Lääne-Elule aga soe soovitus – ehk aitab juba EKRE mustamisest! Iga taolise artikliga muutub Lääne-Elu minu jaoks vastikumaks.

kuglimugli
4 aastat tagasi

Baaris tagab kõva sisseetuleku just kohv.

Enriko
4 aastat tagasi

“Kuidas Madison vahele jäi või kui palju ta tööandja tagant jõudis raha kõrvale panna, sellest Otti täpsemalt rääkida ei taha.” – Miks ta siis üldse rääkis?! Ladugu ikka kõik välja, mitte ärgu loopigu lihtsalt essu eeldusel, et midagi ikka sihtmärgile külge jääb. Süü sisulist suurust oskab lugeja ka üldinimliku õiglustunde järgi hinnata. Näiteks “mobiilivarguse” loost selgus, et õiguslikku omanikku mittehuvitanud telefon tulnuks formularide järgi saata keskusesse hävitamisele. Asju lõhkuda armastajaile olnuks see kindlasti meelepärane lahendus aga ressurssidest hoolijaile mitte. Vähemasti polnud lugu nii must-valge nagu oponendid suurtes meediapealkirjades paista lasid.

Erx
4 aastat tagasi

Kahe otsaga asi. Miks see uudis alles 11 aastat hiljem kuumaks muutus? Tundub, et poiss sai kinga pärast juhtumit. Seega karistus käes. Samas oli J.M. tegevus ka mõnes muus firmas sarnane, seega on varguse komme inimesel küljes. Sellest kombest tuleneb oht, et poiss sooritab edaspidi ka suuremaid ja ohtlikumaid vargusi kui võimalus avaneb.

Proku
4 aastat tagasi

Ma ei ole EKRE valija ega poolda nende poliitikat. Aga sellist süüdistust tuleks ikka kuidagi tõendada. Kui siis ei andnud politseisse, siis praegu olgu ülemus vait. Vargus on väga tõsine asi ja seda peab ikka kuidagi tõendama ka. Ja üldse, teenindajat on väga kerge süüdistada, eriti 17 aastast

.Mari
4 aastat tagasi

Mina käisin noorpõlves õunaraksus.Nüüd siis varas.

TäpsusMariketus
4 aastat tagasi
Reply to  .Mari

Kui oleksid avaliku elu tegelane, siis oleks see vargus kindlasti praeguseks üles võetud. Neilt ootab rahvas ikka ausust.

Mis
4 aastat tagasi

siis 10 milli loost saab?

Ootan
4 aastat tagasi
Reply to  .Mari

sellest artiklit “Lääne elus”.

jaanus
4 aastat tagasi

Ega see pole ainus kord. Midagi oli ka telefonidega laeval.