0

Galerii: suurvesi lõikas tee Paralepa randa

Jalgtee Paralepa randa oli vee all. Arvo Tarmula
Paralepa rand oli vee all. Arvo Tarmula

Tänane tugev tuul ja vihm kergitasid veetaset kõikjal, jalgtee Paralepa randa ja Fra Mare juurde oli vee all.

77 sentimeetrit tõusnud vesi jättis vee alla kogu Paralepa ranna ja sinna viiva jalgtee. Samuti oli üleujutatud Paralepa rulapark. Õhtuks oli rulapark vee alt väljas. Ka jalgtee raudteejaama juurest randa oli enamjaolt vee alt väljas, kuid mõlemal pool teed oli vesi. Kohati oli vett ka tee peal, kus vesi ulatus poolde säärde ja pressis kummikuäärest sisse.

Promenaadil oli vaid pisut puudu sellest, et vesi üle ajama hakkaks. Ka väike ja suur viik olid ääreni täis, kuid üle veel ei ajanud.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz