Katrina Lehise treeneriks saab Nikolai Novosjolov

Euroopa meister Katrina Lehis. Foto: Bizzi/Trifiletti
Euroopa meister Katrina Lehis. Foto: Bizzi/Trifiletti

Eelmisel nädalal senise juhendaja Helen Nelis-Naukasega koostöö lõpetanud epeevehkleja Katrina Lehis teatas, et tema treeningud jätkuvad edaspidi kahekordse maailmameistri Nikolai Novosjolovi käe all, kirjutab ERR.

„Viimane nädal on olnud minu jaoks töine ja põnev, kohati ka väga mõtlemapanev. Läbirääkimised ja kohtumised uute inimestega on laiendanud mu silmaringi ja andnud väga palju tuge,” kirjutas mullu Euroopa meistriks tulnud Lehis.

„Selle suure elumuutuse tegemine ei ole kerge, kuid see muutus oli vaja teha ja teen seda koos oma poja ja elukaaslasega. Mul on siiralt hea meel, et nad olid valmis mind selliselt toetama ja selle muudatuse minuga kaasa tegema. Nädal tagasi ei olnud veel selge kuidas minu elu edasi läheb ja kellega koostööd alustan. Valiku tegemisel oli oluline sportlik ja tulemusele orienteeritud valik, kuid vähemoluline ei olnud pere.”

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Neo
2 aastat tagasi

Katrinal soovitav teha korralik/põhjalikult kaalutut leping selle treeneriga….

Riina
2 aastat tagasi

Oh jah. Kuidas saab tipus olla nii õrnake, et nõudlikku treenerit välja ei kannata. Lootsin, et Katrinal on mingi supertreener leitud, kes on täiuslik nii treenerioskustelt kui isikuomadustelt. Aga jääme siis lootma, et Koljal ikka on Katrina jaoks aega ja et ei tuleks Kanepi-Karjus vol 2.

Peepahv
2 aastat tagasi

Väga hea valik! Palju Õnne! Kindlasti on oodata suuri tulemusi. Nüüd ainult olümpiavõit!!!