Helen Nelis-Naukas: Katrina ei andnud mulle uut võimalust

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Helen Nelis-Naukas Foto: Arvo Tarmula
Helen Nelis-Naukas Foto: Arvo Tarmula

Kuula pisaraid neelava Helen Nelis-Naukase raadiointervjuud siit.

„Ma olen šokeeritud! Ma ei oodanud, et tuleb selline avaldus meediale. Ta oli mu elutöö ja kui ma ta lapsena trenni võtsin, nägin temas kohe talenti ja pühendasin sada protsenti temale. Oleksin seda ka edasi teinud, aga ma ei tea…”

„Ma kindlasti olen vigu teinud, aga kõik inimesed on võimelised muutuma. Mul on väga kahju, et ta ei andnud mulle selleks võimalust. Mul isiklikult on tunne, et siin taga on üks või mitu inimest, kes on teda mõjutanud. Et vot „Helen on selline ja selline” ja „ma oleks võib olla parem treener”. Ma ei tea, kas ta on nii. Mul isiklikult on selline tunne, et keegi on teda mõjutanud.”

Vehkleja Katrina Lehis teatas teisipäeval, et loobub koostööst Nelis-Naukasega ja valib uue treeneri.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Edu
4 aastat tagasi

Helenile.

Kägu
4 aastat tagasi

Helen on väga hea treener ning kindlasti teeb oma tööd südamega. Eks kunagi lähevad mõne teed ikka lahku,sellepärast pole mõtet liialt kurb olla.

Mati Põdra
4 aastat tagasi

Õpilased ei ole oma õpetajatega sundabielus. Keegi ei saa teha olematuks fakti, et just selle inimese käe all kasvas noor inimene üles, jõudis omal alal tippu ja nii edasi. Aga hakata oma õpilase külge klammerduma ja süüdistada teda reetmises, kui too tahab lihtsalt edasi minna…

juss
4 aastat tagasi

…kõik inimesed on võimelised muutuma välja arvatud helenid!

Hook
4 aastat tagasi

Mõtlemise koht- ikka on teised süüdi….

bla
4 aastat tagasi

New low

kodanik
4 aastat tagasi

Artikli pealkiri vihjab ju väga selgelt, et õpilasell oli treenerist kopp ees või olid lausa tülis.

Ert
4 aastat tagasi

see on ikka õudne pettumus ja tragöödia ikka treenerile kui treenitav tahab äkki muid teid mööda edasi minna ja siis tullakse seda tragöödiat maailmale kellama ning maalitakse endast märter.

Just nii!
4 aastat tagasi

Õige valik! Elus tuleb edasi minna.

Valdo
4 aastat tagasi

Tundub, et Katrina ei soovinud oma treeneri varjus rohkem elada. Halb on see õpilane, kes ei soovi olla parem kui tema õpetja. Edu ja head teed minna!