Mutso asemel sai Lääne-Nigula volikokku Ulejev

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Guido Ulejev

Guido Ulejev

Alates 1. augustist on Leili Mutso asemel Lääne-Nigula volikogus Guido Ulejev.

Mutso esitas tagasiastumispalve 25. juulil. Lääne Elule ütles Mutso, et ei suuda volikogu töösse piisavalt pühenduda. „Vanemad elavad mul Viljandimaal, nad vajavad abi ja see võtab aega,” lausus Mutso, lisades, et suur koormus on mõju avaldanud ka tema tervisele.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
See
4 aastat tagasi

on küll imelik, et inimesed tulevad volikogusse, lasevad ennast kõrgete komisjonide etteotsa valida, õpetavad milliseid küsimusi võib esitada volikogus ja milliseid mitte. Kui on vaja tulemusi töös näidata, siis on aeg jalga lasta, sest tehtu on ilmselgelt kõhnake, aga inimesed loodavad ja ootavad.

too
4 aastat tagasi
Reply to  See

Räägid, nagu see oleks reegel? Kas inimestel vältimatuid olukordi ei või tulla? Leili Mutso oli aus, et ei jaksa hetkel täiega pühenduda. Virelemine oleks Sinu arvates olnud õige?

Niklas
4 aastat tagasi
Reply to  too

Kui jõudu pole volikogu asjadega tegeleda siis ärgu ka teiste pereeludega tegelegu. Vaatan seal Haspsalus on kõik kes kunagi vanemate käest vitsa või joodikuga koos elanud suured aitajad. Enne elati parmudega koos nüüd suured aitajad. Miks siis omi mehi ei aidatud? Lasti surra alkoholi kätte. Tähelepanu vajadus on vist vähe öeldud. Seal sots osakonnad võiks nii mõnigi üksteisele otsa vaadata ..

abivaja
4 aastat tagasi
Reply to  Niklas

Siia artikli juurde selline hala. Milleks küll?