0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 25. juulil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula remondib koole kolme miljoni euro eest

2,8 miljonit eurot maksma mineva Taebla uue koolimaja ehitusplatsil käis
teisipäeval kibe töö, kuid remonti tehakse veel neljas koolis ja lasteaias. Taebla kool on Lääne-Nigula valla selle aasta suurim investeering. Ülejäänud koolide ja lasteaedade remondiks läheb sel suvel kokku 200 000 eurot.

Suvitajad naudivad Haapsalus ilma ja linnavõlusid

Puhkuste aeg ja taas soojaks läinud suveilm toob Haapsallu suvitajaid, kes sõltumata
nädalapäevast naudivad ilma ning siinseid linna- ja rannavõlusid. Läinud neljapäeva pärastlõunal käisime Haapsalu vanalinnas uudistamas, millega suvitajad siin tegelevad ja kuidas neile Haapsalus meeldib.

Lääne Eluga koos ilmub Suveleht, milles on lähemalt juttu joogafestivalist, Vanamuusikafestivalist ja Augustibluusist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz