Politsei: nädalavahetus oli Haapsalus löömarohke

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sel nädalavahetusel tuli Haapsalu politseinikel reageerida neljale väljakutsele, kus keegi kellelegi kallale läks.

Pühapäeval teatati politseile, et Haapsalus lõi seni tuvastamata mees 22aastast meest ja viimane sai viga.

Laupäeval lõi Haapsalus seni tuvastamata mees 44aastast meest, kes sai viga ning politsei kutsuti välja ka perevägivalla juhtumi puhul — 57aastane mees lõi Haapsalus oma 50aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Reedel lõi 60aastane naine Haapsalus 80aastast naist, kes sai viga.

Politseile teatati ka ühest vargusest. Haapsalus varastati pargipingile unustatud kott fotoaparaat Canoni ja selle juurde kuuluva tehnikaga. Vargusega tekitati kahju ligi 2600 eurot.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
4 aastat tagasi

Haapsalu me.ndid on nii täis end õginud, et on võimelised ainult kuritegusi registreerima, aga mitte nendega tegelema ja lahendama. No jah palk on ka veidi kitsi ainult 1200-1500€ kuus kätte. Selle eest ei viitsi ju ükski tegelane midagi teha.

Ahjaa
4 aastat tagasi
Reply to  Pook

Ment mendiks, aga inimesed on ise ka vargad ja viinauimas surematud terminaatorid omaarust. Ühiskond on haige lihtsalt ja seda suuresti tänu nsv liidul pärandusele

Kohalik
4 aastat tagasi
Reply to  Pook

Juba nimi Pook ütleb kõik sinu kohta.