Maamaksu tasumiseks saab oktoobrist tellida e-arve

BNS


E-maksuametis/e-tollis valmis uuendus, mis võimaldab edaspidi tellida maamaksunõuete tasumiseks e-arve, seda saab esimest korda teha maamaksu tasumise tähtpäevaks 1. oktoobriks.

E-arve saab tellida internetipangast, arved.ee veebilehelt ja e-maksuameti/e-tolli kaudu. Tellimus jääb kehtima ka järgnevatele maamaksu nõuetele, mille tasumise tähtpäevad on igal aastal 31.märtsil ja 1. oktoobril, teatas maksu- ja tolliamet (MTA).

E-arveid hakatakse pankadesse edastama 11 päeva enne tasumise tähtpäeva neile klientidele, kellel on sel hetkel e-maksuametis/e-tollis kehtiv e-arve tellimus.

Kuna alates 1. juulist saab riigiasutustele saata üksnes e-arveid ja ka mujal sektorites minnakse aina rohkem digiarvetele üle, siis uue teenusega pakub maksu- ja tolliamet samuti klientidele võimalust mugavalt ja kontaktivabalt edaspidi oma maamaksukohustus täita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments