Tallinna maantee avatakse kolmapäeval

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9
Remonditaval Tallinna maanteel on puudu veel teemarkeeringud ja kolmapäeval avatakse tee liikluseks. Foto Haapsalu linnavalitsus

kaua remondis olnud Tallinna maantee avatakse kolmapäeval liikluseks.

Kui esialgu pidi Tallinna maantee liikluseks avatama juba reedel, siis nüüd on Haapsalu linnavalitsus lubanud, et tee avatakse kolmapäeval.

Haapsalu linnavalitsuse majandus- ja taristunõuniku Sirli Vaksmanni sõnul lükkas plaanitud avamise edasi läinud nädala lõpu vihmasadu. „Reedel oli plaanis avada, aga vihma tõttu ei saanud teemärgistust maha märkida,” selgitas Vaksmann.

Vaksmanni sõnul käivad markeerimistööd täna ja homme. Ta lisas, et kui tee markeerimisega varem valmis jõutakse, võidakse Tallinna maantee liikluseks avada isegi juba juba teisipäeva õhtul. „Kui valmis on, võtame kohe tõkked maha ja lülitame foorid sisse,” lubas Vaksmann.

Päris valmis Tallinna maantee veel pole – tegemata on kõnniteede kinnistute vaheline haljastus, mis trasside kaevamisega kahjustada sai. Haljastustööd aga Vaksmanni sõnul liiklust väga palju ei sega. „Maantee jääb ikka lahti, aga töötsoonis paneme 30 km/h märgid maha,” rääkis ta.

Fotod Arvo Tarmula

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nadi lubadus
4 aastat tagasi

Tähtaegu lubades ei tulnud pähe, et suvel VÕIB ka vihmaseid päevi olla? Alati on süüdi ilm.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Nadi lubadus

mis vahet seal on. Rumalad üldse, et tähtaega lubavad, siis inimesed kohe kallal, et miks pole juba. Peaasi, et korralikult valmis tehakse, kas see pole kõige olulisem…korralik tee!?

Nadi lubadus
4 aastat tagasi
Reply to  Agu

Just, polegi vaja tähtaegu lubada. Ilma süüks ajada on aga nadi endiselt.

Valdo
4 aastat tagasi

Tore ja vahva uudis. Arvan, Ed vingumine on nagu jooksmine, millest jääb sõltuvusse. Mõistame neid, kes vinguvad ja tunneme neile kaasa. Päikest Teile.

Sass
4 aastat tagasi

Kolmapäeval küll, aga mis aastal? Parbus lubas FB mingi päev, et esmaspäeval avatakse.

113
4 aastat tagasi

Pildi materjali järgi on näha kuda kibekiire joonimine käib.

Arvos
4 aastat tagasi

Pole mõtet isegi 30 märke panna, kiiremeni sel kitsaks külavaheteeks muudetud tänaval sõitab ei kannatagi – rekad, bussid jäävad oma peeglitest ilma kui kohakuti peaksid sattuma.

113
4 aastat tagasi

Saab veel kohaliku nöökida,ikka täiega äkki venitaks nädalavahetuseni siis tuleb üritus ja ķülalistele avada

Päris imelik oleks
4 aastat tagasi
Reply to  113

kui keegi enam ei vigiseks. Kui suured tegijad need vingujad ise on?

Arvos
4 aastat tagasi

Imelik EI oleks kui suudetaks lubadustest ja tähtaegadest kinni pidada. Vilets ametnik on kes ei oska asju vastavalt kokkulepetele ajada.

Agu
4 aastat tagasi
Reply to  Arvos

tuleb teha ettepanek, et täjtaegu tulevikus välja ei öelda. Kõigil rahulikum, nii tegijatel, kui ka vingujatel