Laupäeval on promenaadil perepäev

Möödunudaastane perepäev. Foto: Kaire Reiljan

Laupäeval, 1. juunil kl 12–15 toimub promenaadil tantsupaviljoni ümbruses tasuta perepäev, kus on lustimist nii väikestele kui ka suurtele.

Traditsiooniliselt saab nautida esinemisi ja võtta osa töötubadest ning eri tegevustest.

Suurem tähelepanu on sel aastal noortelaadal, kuhu noored on oodatud müüma, vahetama või tasuta ära andma oma mänguasju, käsitööd, riideid või muud. Laada eesmärk on esile tõsta noorte ettevõtlikkust ja taaskasutust. Ootame nii õpilasfirmasid kui ka kõiki aktiivseid lapsi ja noori.

Kell 12 tunnustatakse Haapsalu noortekeskuste aktiivseid noori. Tunnustamise eesmärgiks on tuua esile noored, kes on kas vabatahtlikult panustanud huvikeskuse arengusse ja tegevusse, olnud aktiivsed ja toetavad.

Perepäeval põristavad trumme Haapsalu noorte huvikeskuse djembe-ringi noored, musitseerivad Haapsalu muusikakooli õpilased, tantsivad JJ-Streeti tänavatantsijad, Tallinnast tuleb põneva programmiga tantsuansambel Terek.

Tutvuda saab mitmete asutuste ja organisatsioonide tegemistega – saab nii meisterdada kui ka möllata. Kohal on ponid ja fotonurk, süüa saab osta toidubussist ja Haapsalu Lionsi klubi heategevusmüügilt.

Päeva juhivad Haapsalu põhikooli noored, kes korraldavad ka mitmeid tegevusi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments