Lääne Elu paberleht teisipäeval, 21. mail

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Juhan Peegel oli kui kaitseingel

Sel kevadel on Juhan Peeglist räägitud rohkem kui tavaliselt, sest 19. mail tähistasime tema 100. sünniaastapäeva. Ajakirjanik Ene Pajula meenutab Peeglit kui õpetajat, kes laotas kaitseingli tiivad üle oma õpilaste.

Haapsalu pank pakub Eesti parimat hoiuseintressi

Haapsalu perepank tuli turule Eesti kõrgeima tähtajalise hoiuse intressiga – juba kolmeks kuuks oma vaba raha Holm Bankis hoiustades teenib 2,5 protsendi suurust intressi.

Tiiu esmaabioskus sai hindeks kümnest pallist neli

Laupäeval oli Rohuküla lähistel õppus, kus parvlaeva Tiiu meeskond harjutas koos politsei ja vabatahtlikega õnnetusse sattunud inimeste päästmist. Õppusel osales kokku 11 alust. „Õppuse stsenaariumi järgi põrkas parvlaev kokku väikelaevaga,” tutvustas Haapsalu politseijaoskonna politseinik ja õppuse juht Kiur Klippberg legendi. „Lõbusõidulaev läks põhja ja selle reisijad tuleb veest päästa. Kokkupõrke tagajärjel said viga ka parvlaeval olnud inimesed.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments