0

Katrina Lehis tuli Tallinna meistriks

Katrina Lehis tuli Tallinna meistriks. Foto: Helen Nelis-Naukas
Katrina Lehis tuli Tallinna meistriks. Foto: Helen Nelis-Naukas

Pühapäeval olid Tallinna lahtised epeevehklemises, mille võitis Katrina Lehis (En Garde).

Lehis alistas finaalis samuti Läänemaa vehkleja Kristina Kuuse (En Garde) 15:13. Poolfinaalis võitis Kuusk Irina Embrichit (IREM) 15:10. Lehise vastane oli poolfinaalis Madina Azizova (Tallinna mõõk), kelle Lehis samuti seisuga 15:10 alistas.

Naiste võistlusel tuli kuuendale kohale Nelli Differt (En Garde).

Meeste epee individuaalvõistlustel sai esikoha Jüri Salm (Tallinna mõõk). Seisuga 15:13 kaotas talle En Garde vehkleja Peeter Turnau. Kolmanda koha sai Sten Priinits, kes poolfinaalis kaotas Turnaule 15:10.

Tallinna lahtistel meistrivõistlustel eppeevehklemises osales 27 naist ja 37 meest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz