Helir-Valdor Seeder jätkab Isamaa esimehena

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Helir-Valdor Seeder. Foto: Isamaa
Helir-Valdor Seeder. Foto: Isamaa

Isamaa erakond valis laupäeval toimunud suurkogul erakonna esimeheks taaskord Helir-Valdor Seederi.

Suurkogust võttis osa 486 liiget. Helir-Valdor Seederile andis oma hääle 392 liiget. Illimar Leppik von Wireni toetas 70 liiget. Erakonna auesimeheks valiti Tunne Kelam 446 poolthäälega.

Erakonna Eestseisusesse valiti Urmas Reinsalu, Riina Solman, Tarmo Kruusimäe, Andres Luus, Priit Sibul, Aivar Kokk, Andres Metsoja, Marko Pomerants, Heiki Hepner, Sven Sester, Sirle Rosenfeldt, Marja-Liisa Veiser, Erik Sandla, Mihkel Kübar, Kaspar Kokk, Harri Juhani Aaltonen, Tiit Salvan, Ann Räämet, Mart Luik ja Raivo Aeg.

Aukohtu liikmeteks valiti Avo Üprus, Jan Trei, Jüri Trei, Anne Eenpalu, Eval-Liisa Luhamets, Maie Lavrentjeva, Ingrid Mühling, Silvi Ojamuru, ja Henrik Aavik. Revisjoni komisjoni liikmeteks valiti Riina Kitt, Andrus Saare, Kert Karus, Piret Maasik ja Igor Arno.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vahur Reede, saarlane
4 aastat tagasi

Erakonna jätkamisel ainuõige otsus – näitab jätkusuutlikust. Täiesti tõsiseltvõetavusest on puudu ainult üks asi – vigade tunnistamine ehk mitte “Isamaa on igavene” vaid “IRLina tegime ikka vigu ka”.

Ei ole ju järjepidevad praegune “igavene Isamaa” ja nt kolme aasta tagune Margus Tsahkna juhitud IRL. Need asjad on sama “sarnased” nagu miniEKRE ja miniNLKP.

Tont
4 aastat tagasi

See on hea uudis- edu! Isamaa on peale Ekre ainus erakond,mis mõtleb ka laias plaanis eesti rahva tulevikule ja on illegaalsete moslemite vastu. Ning ei pooldanud RÄNDEPAKTI.

Loomik
4 aastat tagasi
Reply to  Tont

Isamaa on hambutu, kohitsetud ja sööb Helmedelt peo pealt…sitad ajad Eesti poliitika maastikul.