Läänemaal oli laupäeval kaks vigastatutega liiklusõnnetust

Lääne Elu

info@le.ee

Laupäeval juhtus Läänemaal kaks liiklusõnnetust, kus inimesed vigastada said.

Kell 13.47 oli liiklusõnnetus Läänemaal Orul, kus ATV-d Yamaha YFM juhtinud alkoholijoobe tunnustega 19aastane noormees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis lauges kurvis paremale teelt välja vastu puud. Juht ja kaasreisija, 16aastane neiu, toimetati Läänemaa Haiglasse kontrolli.

Kell 18.47 toimus liiklusõnnetus Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel, Palivere lähistel. Sõiduautot Mercedes-Benz C220 juhtinud 28aastane naine kaotas libedal teel sõiduki üle kontrolli, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Škoda Fabia. Škodat juhtinud 78aastane mees ja kaasreisija, 77aastane naine toimetati Läänemaa haiglasse kontrolli.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Volv
3 aastat tagasi

Aga miks oli avariikohal kolm mõlgitud autot?Tagaotsa vigastusega Volvost ei ole mingit juttu, samas olid kraavisõidu jäljed mõlemalpool teed ja see c mersu rahulikult keset teed mõlkis küljega.