0

Lähipäevadel jätkub vilu ja sajune ilm

Avatar

BNS

Vihmasadu. Foto: Urmas Lauri
Lähipäevil jätkub vihmane ilm. Arvo Tarmula

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil jahe ja sajune ilm.

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, pärast keskööd saju võimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 2-8, puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Ida-Eestis kohati vihma või lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi, rannikul tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 9-15 kraadi.

Teisipäeva öösel pilvisus tiheneb. Pärast keskööd sajab mitmel pool vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 1-7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, õhtuks sadu lakkab ja taevas selgineb. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz