Haapsalu huviringides tõusevad osalustasud

Ujumistrenni eest tuleb tulevast aastast tasuda 10 eurot. Arvo Tarmula

Tulevast õppeaastast tõusevad kõikides Haapsalu huvikoolides osalustasud mõne euro võrra.

Viimased neli aastat on huvikoolide osalustasud olnud muutumatud. „Selle ajaga on tõusnud õpetajate, treenerite, juhendajate palgad ja tegevuskulud,” ütles Haapsalu aselinnapea Liina Põld.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
4 aastat tagasi

Kehv uudis, noortele lastevanematele. Alles see oli kui valimistel lubati maad ja ilmad kokku – nüüd, siis selline pauk. Hiljuti lõi laineid uudis, kus Haapsalu noored jõlguvad ringi ja ei tee midagi. Lugupeetud helgemad pead, soovitan Teil istuda maha ja mõelda enne kui sellise otsuse vastu võtate. Edu ja kainet mõistust soovides. PS. Oleme tegudes – mitte sõnades laste sõbralik linn! Päikest soovides.

kodanik
4 aastat tagasi

Jutt võib olla õige, et huvikoolide osalustasud on olnud neli aastat muutumatud. Aga miks jätab linnavalitsus mainimata, et huvihariduse suurem toetamine on olnud pidevalt vabariigi valitsuse töölaual. Meenutame, et ka eelmisel õppeaastal (2017 aasta septembrist) hakkas riik arvestatavalt täiendavalt toetama huviharidust – ja tegevust. Miks linnavalitsus nüüd osalustasu tõstmise varjus ikkagi vassib ja ei taha rääkida õigete faktide taustal?

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

Meie jumal on raha ja seda peavad maksma rohkem need kes muretsevad Eesti keele,meele kestmise eest st.need kelle peredesse sünnivad lapsed.