Liiklustalgute veebileht ootab viimast päeva infot kihutajate kohta

BNS

Veebileht liiklustalgud.ee ootab pühapäeval viimast päeva infot piirkondade kohta, kus raske jalaga juhid pidevalt kiirust ületavad.

Terve nädala jooksul on liiklustalgute veebilehele olnud võimalik märkida kohti, kus kiiruseületajad liikluses ohte valmistavad. Nende ettepanekute alusel rahustavad politseinikud 3. aprillil liiklust inimeste soovitud kohtades.

Ettepaneku märkimiseks tuleb valida kaardil sobiv koht ning ajavahemik, mil kiirust ületavad juhid ohte tekitavad. Rämpspostituse vältimiseks tuleb end Facebooki kaudu tuvastada.

Saadud ettepanekute alusel tuleb politsei 3. aprillil just sinna, kus inimesed seda kõige rohkem ootavad. 2017. ja 2018. aastal mõõtsid 24-tunnise perioodi jooksul kiirust rohkem kui 250 politseinikku, kes kontrollisid enam kui tuhandet kohta.

Mullu vesteldi 1013 juhiga, kes sõitsid liiga kiiresti, 269 inimese osas alustati aga menetlust. Aasta varem vesteldi tõsiselt 913 juhiga ning menetlust alustati 243 roolikeeraja suhtes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
5 aastat tagasi

Taeblas tuleks midagi ette võtta. Päris paljudel on nii kiire kuskile. 50 alast on savi ja 70 ala pole samuti olemas. Juba enne 50 ala lõppu tõmmatakse täie pasaga mööda ees sõitvast masinast.

K.S
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Aga mul on küsimus, miks need tobedad alad seal üldse on, nüüd kui kõrval on kergliiklustee? Just seda 70 ala pean silmas. Kas ainus eesmärk on trahviraha?

Tont
5 aastat tagasi

Vaadates meie tänavate seisukorda tundub,et Haapsalu linnavalitsus on kihutamisega võitlemisel teinud väga suuri edusamme. Kui Nurme tänav ja Männiku tee välja arvata,siis üle kolmekümne sõiduautoga küll kihutada võimalik pole. Ah jaa-seni veel üles kündmata Tallinna mnt.jupil saaks ka viiekümnega suht ohutult liikuda,aga sellest on tehtud politsei rahakogumise katsepolügoon ja paigaldatud ajuvabalt kolmekümne märgid.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Tont

A kus sul inimene linnas kiiret on? Väikelinnas pole vahet, kas 30 või 50km/h!

Arvos
5 aastat tagasi
Reply to  juss

Juss, miks peaks asjatult molutama? Ehk mõttestad lahti palun?