ERR: Haapsalu lapsed tutvusid balleti ajaloo ja tantsusammudega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

"Eks eesmärk on ikkagi see, et me tahaksime võimalikult paljusid lapsi nakatada balletipisikuga," rääkis "Balletiloo" programmi läbiviija Aare Kodasma. Foto: kuvatõmmis AK uudisloost

“Eks eesmärk on ikkagi see, et me tahaksime võimalikult paljusid lapsi nakatada balletipisikuga,” rääkis “Balletiloo” programmi läbiviija Aare Kodasma. Foto: kuvatõmmis AK uudisloost

Rahvusooper Estonia käis taas külas Haapsalu kultuurikeskuses ning lisaks Pjotr Tšaikovski “Uinuva kaunitari” etendusele ja beebikontserdile said lapsed meeleoluka haridusprogrammiga “Balletilugu” seda tantsukunsti ka ise proovida, vahendas ERRi uudisteportaal.

Enne, kui lapsed balletisamme harjutama hakkasid, kuulati lugusid balleti ajaloost. Et loeng igavaks ei läheks, olid sellese pikitud Estonia tantsijate etteasted, vahendas “Aktuaalne kaamera”.

“Eks eesmärk on ikkagi see, et me tahaksime võimalikult paljusid lapsi nakatada balletipisikuga ja see on selline hea pisik, mille vastu ei pea vaktsineerima,” rääkis “Balletiloo” programmi läbiviija Aare Kodasma.

Kui loenguosa läbi oli, said tüdrukud endale selga balletiseelikud ja poisid pähe kroonid ning algas tantsusammude harjutamine.

Estonia ootab, et “Balletiloos” kaasa löönud lapsed osaleksid ka balletiteemalisel joonistusvõistlusel, mille parimaid autasustatakse suve algul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments