0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 2. märtsil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaal napib hooldekodukohti

Reedel avas president Arnold Rüütel Koluveres uue Lossipargi vanadekodu, sellele vaatamata on Läänemaal võimatu hooldekodukohta saada. Lossipargi vanadekodu loob 45 uut kohta, mis kõik on juba broneeritud. Hoolealused tulevad sisse veel sel kuul – märtsi keskel.

Valge Daami ajal tuleb lavale 40 aasta tagune „Haapsalu legend”

„Publik küsib, millal jälle seda vana head tükki näeb,” ütles Valge Daami lavastuse projektijuht Anneli Aken. 1979. aastal valminud lavastus oli pikas Valge Daami teatritükkide reas esimene. „Vahepeal on nii palju huvitavaid ja eri nägemusi olnud, et nüüd võib jälle juurte juurde tagasi minna,” ütles Aken.

Anti Nöör – korstnapühkijast pillimees

Üle Läänemaa tuntud pottsepast muusik Anti Nöör õppis lõõtsa tõmbama alles mõned aastad tagasi, usina pillimängu eest sai ta Andres Ammase fondi esimese stipendiumi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz