Tihane maiustas Rimi saialetis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tihane Rimi saialetis. Foto: erakogu
Tihane Rimi saialetis. Foto: erakogu

Haapsallane Tiiu Randmann-Mihkla avastas Rimi suures toidupoes pirukaletis värskete saiakeste peal patseerimas tihase.

„„Kas on linnukesel muret? Kust ta saab, mis ta sööb? Kas ta nälga sureb?” – nii ütleb laulusalm, mis on sulatõsi, sest osav suleline leiab ikka midagi. Üks kavalpea on endale sooja koha ja rikkaliku toidulaua leidnud Haapsalu Rimis,” kirjutas Randmann-Mihkla pildile püütud linnukese kohta toimetusele.

Randmann-Mihkla sõnul laiutanud müüjad käsi, sest nemad ei saavat midagi teha.

„Kas see ka ostjatele meele järele on, et linnuke nende saiakestest palukesi nokib ja üht-teist nende vahele poetab, on juba iseasi,” ütles Randmann-Mihkla.

Linnukest olla poes nähtud juba nädal aega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mina.
5 aastat tagasi

Igal talvel on palutud inimestel lindudele söögimajadesse teri rasvapalle ja muud taolist panna,vahet ju pole kuskohas linnu söögimaja asub õues või toas.

Puzikov
5 aastat tagasi

edu sellele, kes selle puretud piruka endale ostab 🙂

Kodanik
5 aastat tagasi

See linnuke on seal juba mitu nädalat. Mis mõttes müüjad ei saa midagi teha? Kutsuge siis keegi, kes selle tihase kinni püüab.

Linnutädi
5 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Oled sa tihaseid söögimajas jälginud. Nad lendavad iga liigutuse peale kohe laiali. Püüa sa teda! Aga proovida ikka võid 🙂