0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 24. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kullamaa ja Noarootsi liitusid odava prügiveoteenusega

Kui enamikule Lääne-Nigula valla elanikest ei muutu 1. veebruarist prügimajanduses suurt midagi, siis Kullamaa ja Noarootsi osavalla elanikud saavad uue prügivedaja ning odavama teenuse.

Suurest Haapsalust sõnas ja pildis

Jaanuari alguses esitles Endel Susi oma uusimat, Haapsalu 740. aastapäevale ning Haapsalu ja Ridala ühinemisele pühendatud teost „Suur Haapsalu sõnas ja pildis”. Kuigi kõvade kaante ja Arvo Tarmula poolt just raamatu tarbeks pildistatud rohkete piltidega väljaanne näeb riiulil päris hea välja, kahandavad raamatu väärtust ohtrad vead ja ebatäpsused.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz