Rehvivahetuse järjekord on kuni nädal

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Autoremonditöökoda. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets
Rehvivahetus sujus sel aastal mullusest sujuvamalt. Foto: Arvo Tarmula

Värskelt maha sadanud lumi Läänemaa autoremonditöökodadesse suurt tungi ei tekitanud – rehvid saab vahetatud hiljemalt nädala pärast, mõnel pool pääseb löögile juba samal päeval.

„Töö käib. Sel aastal on läinud kuidagi väga sujuvalt ja rahulikult,” ütles Uuemõisa Auto hooldusnõunik Raivo Põld. Esimesed vabad ajad olid eile Uuemõisa Autos pakkuda neljapäevaks.

Tradilo töökojajuhataja Reimo Särg ütles, et esimesed vabad ajad on nädala pärast – tulevaks esmaspäevaks, kuid nädalane järjekord oli neil juba enne lume tulekut. Lumi erilist hädaliste tulva pole tekitanud. „Mõned üksikud kõned on olnud,” ütles Särg.

Martna garaaži juhatuse liige Oliver Tammemägi lubas vajadusel rehvihädalise veel samal päeval vahele võtta. „Jõuaks ära teha küll,” ütles Tammemägi eile pärastlõunal. „Meil on päris palju mehi tööl, 15 minutiga teeme auto ära,” lubas ta.

Rehvivahetajaid on Tammemägi sõnul lume tuleku tõttu tublisti rohkem. „Novembri alguses oli paar nädalat rapsimist, täna hakkas uuesti pihta,” ütles ta. Eile pärastlõunaks oli vahetatud 15 auto rehvid.

Rain Autod OÜ Kullamaal pakkus eile mõnda õhtust, väljaspool tööaega jäävat aega, mil saaks rehvivahetuse ette võtta. „Täna kahjuks ei õnnestu kuidagi. Muidu on järjekord tuleva esmaspäevani, aga kui keegi on väga hädas, siis on läbirääkimiste küsimus,” ütles omanik Rain Põder.

Eile pärastlõunaks oli talle helistanud kolm juhti, kellele ka kiiresti rehvivahetuse aeg leiti.

Pärast 1. detsembrit enam suverehvidega sõita ei tohi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments