Politsei jagas sünnipäeva puhul aumärke ja tänukirju

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Kiur Klippberg sai parima kolleegi tiitli. Foto arhiiv

Täna sajandat sünnipäeva tähistav politseiamet jagas oma parimatele töötajatele aumärke ja tänukirju ning tänas ka häid koostööpartnereid.

Läänlastest saab kõrgeima autasu, politsei teeneteristi hõbemedali, Haapsalu vanemuurija Tarmo Kaus, kellel antakse aumärk üle politsei- ja piirivalveameti aastapäevaüritusel Estonia kontserdisaalis 17. novembril.

Lääne prefektuuri sünnipäevapidu peeti novembri alguses Pärnus, kus anti üle enamik tänukirjadest ja teenetemärkidest. Haapsalu politseijaoskonna välijuht Rene Pajula pälvis politseiameti peadirektori tänukirja ja rahalise preemia. Lääne prefektuuri teenetemärgi ja rahalise preemia sai Haapsalu piirkonnapolitseinik Kiur Klippberg ning tänukirja ja preemia vanemuurija Helle Kõrgemägi.

Silmapaistvate teenete eest Lääne prefektuuri ees tänati Haapsalu linnapead Urmas Suklest ja Vormsi saarevahti Jonne Berggreni.

Pärnus kuulutati välja ka prefektuuri parimad töötajad. Läänlastest pälvis parima kolleegi tiitli Kiur Klippberg, keda kolleegid iseloomustavad kui aktiivset, oma nõu ja jõuga kõikjale jõudvat ning alati heatahtlikku ja abivalmit kolleegi.

Parima vabatahtliku tiitli vääriliseks peeti Haapsalu abipolitseinikku Aivar Kausi, kes on vabatahtlikku politseitööd teinud juba 1995. aastast. Aktiivse ja kohusetundliku inimesena on Kaus olnud abiks abipolitseirühma töö arendamisel ja parandamisel ning ta juhendab ka noori abipolitseinikke. Kaus on edukalt osalenud nii Lääne prefektuuri kui ka vabariiklikel kutsemeisterlikkuse võistlustel.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
5 aastat tagasi

Silmapaistvate teenete eest Suklest. Mind küll huvitab, milliste teenete eest?

Tädi Maali
5 aastat tagasi

K. Klipperg Õnnitlen :