0

Õppekogunemiselt põhjuseta puudumine võib tuua kopsaka trahvi

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Siilil osales sel aastal ligi 15 000 kaitseväelast, kaitseliitlast, naiskodukaitsjat, politseiametnikku, päästetöötajat ning liitlas- ja partnerriigi sõjaväelast. Foto: Urmas Lauri
Siilil osales sel aastal ligi 15 000 kaitseväelast, kaitseliitlast, naiskodukaitsjat, politseiametnikku, päästetöötajat ning liitlas- ja partnerriigi sõjaväelast. Foto: Urmas Lauri

Põhjuseta puudumine lisaõppekogunemiselt Okas 2018 võib tuua kopsaka trahvi, kinnitas kaitsevägi.

Kaitseväe peastaabi pressijaoskonna ülem major Arvo Jõesalu ütles ERR-ile, et lisaõppekogunemise peamine eesmärk on komplekteerida lahinguvõimeline üksus ja see saavutati seekord 90 protsendi ulatuses. “Sellega jäi rahule nii 51. logistikapataljon kui ka kaitsevägi üldiselt.”

Hulk reservväelasi aga õppusel ei osalenud. “Kui selgub, et reservväelane puudus õppuselt põhjuseta, siis võib teda ees oodata rahatrahv kuni 300 trahviühikut. Tuletame siinkohal meelde, et õppusele mitteilmumisega ei jäeta mitte ainult oma kohustus täitamata, vaid veetakse alt ka oma relvavendi,” selgitas Jõesalu.

Loe pikemalt ERR-i uudisteportaalist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz