Jaanus Mägi: uue kooli ehitus on algusest saati veninud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Taebla kooli ehitushange nurjus, välja kuulutatakse uus riigihange. Parimal juhul võiks ehitamine alata märtsis, pakub kooli direktor Jaanus Mägi.

Eelmise õppeaasta lõpul koliti praeguse koolimaja lammutamisele minev osa tühjaks, lammutamine pidi algama juulis. Praegu käib õppetöö kitsastes tingimustes.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sorts
5 aastat tagasi

soovitus vallaviletsusele—küsige toetust PRIAlt, uue kooli projekt näeb välja kui lehmalaut, lisage seletuskiri,et siin hakatakse tootma valitsusele lüpstavaid . ja ei mingit muret rahaga..

Zanders
5 aastat tagasi

Mingit uut kooli ei tule…

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Vana koolimaja lasti uue ootuses täielikult käest,nüüd püütakse parandada kuidagimoodi .Uus koolimaja on seest kindlastii väga kaasaegne aga eemalt vaadates väga sarrnane vene ajal ehitatud lüpsilaudaga .

uuri asja
5 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

Kes, kuidas, millal seda nn. kuidagimoodi parandab? Sellist asja pole ju. Lammutatakse ja ehitatakse uus.

See
5 aastat tagasi

Taebla kooli hange ja ehitus on vallas juba naljanumbriks saanud. Vallajuhid nagu ei saagi aru, et asi on katastroofiline ja lapsed kannatavad rängalt. Jutt on ümmargune nagu lõngakera- hange muudkui kallineb, küll ta kunagi ikka tuleb, ega meie pole süüdi- kõik tähtajad on ammu langenud.Tundub, et enamus volinikest ei saa ka üldse aru, mis toimub- seda süüdimatust on igal tasandil.