Lääne Elu paberleht teisipäeval, 31. juulil

Kaie Ilves

kaie@le.ee

RMK esitas Haapsalu linnale raietingimuste muutmise kohta vaide

Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) esitas vaide Haapsalu linnavolikogu otsuse peale, milles sõnastati varasemast rangem lageraiekeeld väärtuslikel maastikel ja puhkealadel.

Ajakirjanik Ene Pajula meenutab Mati Talvikut

„Täna maetakse Tallinnas Metsakalmistule Eesti Televisiooni käilakuju Mati Talvik. See on paratamatult ühe ajastu lõpp, aga õnneks mitte kultuurikatkestus, millest viimasel ajal palju räägitakse,” kirjutab Pajula, Talviku kunagine kolleeg.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments