Lõppes lauatennise seeriavõistlus lastele

cof
Vasakult Jan Hugo Rummel, Sandra Prikk, Kairit Talving, Joonas Vestli, Annabel Lamp, Mike Kolesov, Keiro Ristikivi. Foto erakogu

Aseris peetud finaalmängudega lõppes Eesti lauatennisliidu korraldatud laste kaheksaetapiline karikavõistlus, kus osales üle 300 lapse, nende seas ka seitse lauatennisisti Läänemaa spordikoolist ja 3 Haapsalu lauatenniseklubist.

Meie lastest olid kokkuvõttes paremad viiendaks tulnud Sandra Prikk ja kuuenda koha saanud Kairit Talving klassis T-11 (osalejaid 46) ning poistest viies Keiro Ristikivi ja Jan kaheksas Hugo Rummel klassis P-11 (58). Mike Kolesov oli klassis P-9 (27) üheksas,  Joonas Vestli klassis P-13 kaheteistkümnes, Hugo Bert Muru samas klassis 28. (54), Ines Ira T-13 klassis 14. ja Annabel Lamp 21. (43). Treeneriteks Eduard Brok ja Heikki Sool.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments