Valge Daami etenduse piletid jõudsid müügile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sel nädalavahetusel pidasid näitlejad maha Valge Daami esimese lugemisproovi. Foto Anneli Aken

Tänavuse Valge Daami vabaõhuetenduse piletid tuli 1. mail müüki ja mai kuu jooksul saab neid osta soodushinnaga.

Sel aastal mängitakse 24.-26. augustini uut versiooni Valge Daami legendist. Teksti on kirjutanud Haapsalu juurtega Piret Jaaks ja lugu kannab pealkirja “100 Valget Daami”. Lavastuse tegevus toimub 16. sajandi alguses, piiskop Orgase valitsuse lõpuaastatel.

“100 Valget Daami” lavastab Siim Tõniste, kunstnik on Kristjan Suits ja muusikalise kujunduse on teinud Peeter Rebane.

Peaosas on noored professionaalsed näitlejad. Maila osas on Saara Nüganen ja toomhärra Jakobi osas Ott Raidmets, mõlemad Endla teatrist. Toomhärra Adolphusena astub üles vabakutseline näitleja Siim Maaten. Kaasa löövad ka kohalikud näitlejad: piiskopina Juhan Lehepuu, foogtina Indrek Pangsepp, vanaemana Anne Pangsepp, Leenina Sandra Saarniit ja Sauna-Liisuna Katrin Arrak jt.

Mais maksavad etenduse piletid 10 eurot ja juunist 23. augustini 12 eurot. Esimesel kahel etenduse päeval 24. ja 25. augustil on pileti hind 15 eurot, 26. augustil 12 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments