Vaata, palju teenisid mullu Läänemaa omavalitsusjuhid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann

Läänemaa omavalitsusjuhtidest sai mullu suurima sissetuleku Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Lemmi Kann

Kohalike omavalitsuste juhtide värskelt avalikustatud palgaandmed 2017. aastal näitavad suurte lisatasude maksmist, mis paljudel juhtudel on seotud valdade ühinemistasudega, kirjutab Postimees.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tulemuslikus
5 aastat tagasi

näitab, et töö kvaliteet on lahja. Linn on ikkagi “auklik”, tolmab, tühjad krundid võsastuvad, jne. Erafirmas sellise palga eest oleks selline “spetsialistist juht” ammu ringi vahetatud. Aga maksumaksja raha köis las lohiseb.

Valdo
5 aastat tagasi

Usun, et Hr. Suklese nimi on tuntuim Haapsalus. Julgen arvata, et paljud linnakodanikud ei tea täpselt, kes Haapsalu volikokku kuuluvad (ka. mina). Lihtsalt soovitan inimestele meile kõigile on antud elada üks elu planeedil nimega Maa. Kadeduse ja teise inimese raha lugedes mürgitame oma hinge. Nautige elu ja olgem rõõmsad! PS. Ei ole Suklese jms rahva tuttav ega sugulane!

Valdo
5 aastat tagasi

Milleks sellist infot vaja? Ametnik on 24/ 7 ametnik. Lihtsalt tahan öelda pole nende peale kade.

24/7
5 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Suklese puhul ma pakuks 4/4, mitte 24/7

linnlane
5 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Küsid, milleks sellist infot on vaja? Vastan sulle. Esiteks, maksumaksjana tahaks ma teada küll, et milline on minu linna linnapea palk ja on ta ka konkurentsivõimeline teiste linnapeade palkadega? Palkade võrdluset saab kohe järeldada, kuidas meie volikogu hindab linnapea panust linna juhtimisse. Selles võrdluses, mis nüüd avaldati ja Sukles paikneb vabariiklikus pingereas 44. kohal, siis võin järeldada, et volikogu hinnang linnapea tööle oli – ne rõba, ne mjaso või käib kah, kui kedagi paremat ei ole. Veidi panevad imestama avaldatud Suklese palganumbrid koos lisatasudega – 28 633 eurot aastas, mis teeb aasta keskmiseks 2386 eurot kuus. Kui veidi rehkendada, et… Loe rohkem »

arr
5 aastat tagasi
Reply to  linnlane

Millest nüüd selline võõras rahakotis sorimine lahti läks? Aga kui, siis on meie linnapea palk ikka võrdlemisi väike.

rahast
5 aastat tagasi
Reply to  arr

Vaata maksumaksja raha on meie ühine raha. Täiesti loomulik, et iga maksumaksja peab ülevaate saama, kuhu tema sissemaksed kulutatakse. Ma saan aru, et suure palga saajal võib natuke piinlik olla. Aga seda ma ei nimetaks vööraks rahakotiks 🙂