Hendrik Rämman võitis Euroopa suurimal maadlusturniiril

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Hendrik Rämman. Foto Kalev Kants

Nädalavahetusel Tallinnas toimunud enam kui 2000 võistlejaga 25 riigist maadlusfestivalil Tallinn Open võitis Läänemaad esindanud Kreeka-Rooma maadlejatest esikoha SK Martna maadleja Hendrik Rämman.

Rämman saavutas esikoha tugevate lahingutega, teiste hulgas võitis ta ka väga tugevate maadlusriikide Venemaa ja Valgevene noori maadlejaid.

Kreeka-rooma maadluses esindas Läänemaad kokku viis maadlejat, kellest kaks Martnast ja kolm Haapsalust (MK Dünamo). Haapsalu poiss Kevin Uspenski võitis oma kehakaalus Valgevene ja Soome maadlejat ning saavutas 14. koha. Robin Heuer, samuti Haapsalust, võitis Valgevene maadlejat ning saavutas 23. koha. Sama koha sai oma kehakaalus ka MK Dünamo maadleja Robin Uspenski. SK Martna poiss Kaarel Kants tuli 8. kohale.

Võistlused toimusid 31.03–1.04 Saku suurhallis, kus maadeldi 14 maadlusmatil. Võisteldi kahe kaotusega väljalangemise süsteemis.

Tiit Seiton
SK Martna maadlustreener

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments