1

Rannarootsi korvpallimeistrivõistlustel peeti esimene finaal

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kalasaba/Nõva alistas Tradilo. Foto: Arvo Tarmula
Kalasaba/Nõva alistas Tradilo. Foto: Arvo Tarmula

Nädalavahetusel peeti Rannarootsi Läänemaa korvpallimeistrivõistlustel esimesed poolfinaalmängud, mille võitsid Spordikool ja Kalasaba/Nõva.

Esimeses mängus läksid vastamisi Korvpallikooli ja Spordikooli võistkonnad. „Spordikooli poistelt parim mäng,” kommenteeris võistluste peakohtunik Rudolf Lumiste. Teisel ja kolmandal veerandajal jäi Spordikooli kaotus Korvpallikoolile alla kümne punkti, kuid lõpuks võttis kogenum meeskond võidu. Esimene mäng lõppes tulemusega Korvpallikool–Spordikool 103:54.

Korvpallikooli mängijatest oli edukaim Silver Tuisk, kes viskas 28 punkti ja võttis 18 lauapalli. Spordikooli võistkonnast olid resultatiivseimad Robin Ulla ja Jarmo Lempe, kes mõlemad tõid oma võistkonnale 18 punkti.

Teise mängu pidasid maha Kalasaba/Nõva ja Tradilo. Kuigi Kalasaba/Nõva hoidis väikest initsiatiivi ja juhtis pidevalt 8–10 punktiga, oli võiduvõimalus ka Tradilol. Võrdset mängu jätkus Lumiste sõnul 36. minutini, mil nõvakate raevukas spurt kasvatas poolteise minutiga vahe 20punktiliseks. Sellest Tradilo enam toibuda ei suutnud ja tulemusega 99:79 võitis Kalasaba/Nõva.

Kalasaba/Nõva parimad mängijad olid Raiko Orumaa, kes viskas 26 punkti ja võttis 14 lauapalli, ning Argo Orumaa 31 punktiga. Tradilo resultatiivseimad mängijad olid Herkki Rank 23 puntiga ning Gejor Ender 21 punkti ja 13 resultatiivse sööduga.
Kuue eelvooru ja esimese poolfinaali kokkuvõttes on resultatiivseimad mängijad Raiko Orumaa 178 punkti ja Argo Orumaa 148 punktiga, mõlemad Kalasaba/Nõva meeskonnast.

Lauapallide poolest on turniiri resultatiivseimad Tradilo võistkonna mängija Martin Birk 88 lauaga ning Kalasaba/Nõva mängija Raiko Orumaa 86 ja Reno Orumaa 79 lauaga.
Poolfinaalide teised mängud toimuvad 8. aprillil Wiedemanni spordihoones, kus kell 13 kohtuvad Kalasaba/Nõva – Tradilo ja kl 14.45 Korvpallikool–Spordikool
Finaalmängud peetakse 14. aprillil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lapsevanem
Lapsevanem

Kas selles artiklis mõni lause tõele ka vastab? Pealkirjas peeti suisa finaal??? Ühe mängu võitis Spordikool ja teise Kalasaba/Nõva….kas ikka oli nii? Kogu kajastus on suuresti ühe võistkonna põhine. Ruts ajab ikka endiselt ausat äri

wpDiscuz