Kahe päevaga on registreeritud paarkümmend talgupaika

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Mullused “Teeme ära!” talgud Ristil. Foto erakogu

Kahe päevaga on 5. mai „Teeme ära!” talgupäevaks registreeritud Läänemaal 21 talgupaika.

Üle-Eestilise talgupäeva „Teeme ära!” registreerimine kuulutati välja neljapäeval ning reede õhtuks olid Läänemaal kõige aktiivsemad talgute registreerijad olnud Lääne-Nigula vallas, kus on registreeritud 13 talgupaika. Haapsalus on talgukohti registreeritud viis ja Vormsil üks.

Lääneranna vallas oli reede õhtuks registreeritud ühed talgud – Ranna Rantsos.

Suurem osa seni registreeritud talgutest on koristustalgud, kuid enam kui pooltel talgutel on lisaks koristamisele liitutud ka „Teeme ära!” korraldajate üleskutsega teha oma elukeskkonda paremaks ja rõõmsamaks, kasutades selleks oma kodukihelkonna traditsioonilisi värve. Nii peaks mais oma kihelkonna triibuvärvid saama näiteks nii Palivere noortekeskuse plankaed,  Laiküla postkastide tagune infosein kui ka Parila vana koolimaja juures asuv lava.

Oma talguid saab registreerida ja juba registreeritud talguid vaadata “Teeme ära!” kodulehel.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments