Lääne Elu paberleht teisipäeval, 20. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Arenduskeskuse nõukogu vahetas Oti Suklese vastu välja

Lääne-Eesti Arenduskeskuse (LEAK) nõukogu otsustas reedel rahuldada nõukogu esimehe Jüri Oti tagasiastumispalve ja valida uueks nõukogu esimeheks viimase enda soovil Haapsalu linnapea Urmas Suklese. Veebruari alguses saatis seni aseesimehe rolli täitnud Sukles LEAKi nõukogule kirja, milles teatas soovist saada nõukogu esimeheks.

Osalejad kiitsid Noarootsi saunarallit Otepää omast paremaks

Kolmandast Noarootsi saunarallist soovis osa võtta nii palju võistkondi, et korraldajatel tuli osale ära öelda. Laupäeva keskpäeval startis Roosta puhkekülast saunarallile 44 neljaliikmelist võistkonda. Kontrollpunkte ehk saunu oli kaardil 20. Punkte sai igas saunas käimise ees ja lisapunkte lisaülesannete eest, mis saunades ees ootasid.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ei Tea
4 aastat tagasi

Huvitavad mängud, ei tea kuhu nad ükskord välja võivad jõuda!?