1

Politsei: Paliveres elukaaslast jalaga löönud mees peeti kinni

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile, 31. jaanuaril teatati politseile, et Lääne-Nigula vallas Palivere alevikus lõi 39-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus jalgadega 44-aastast elukaaslast, kes sai viga. 39-aastane mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
k.s
k.s

See nii väike asi ja andestust väärt.
Usun, et küllap ikka jõuad 23.veebruaril Tartusse. Seal esineb rahvusvahelist tunnustust võitnud, Kersti poolt lunastatud ja andestatud kuulus naisejalagakõhtupeksja Tiit . Õhtul on ka töötuba, kus parimale jalakeerutajale auraha summas 300.000EUR

PS! See võiks tegelikult nali olla aga kahjuks ei ole…

wpDiscuz