Lääne Elu paberleht teisipäeval, 30. jaanuaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Alkoholiturism kimbutab Läänemaa poode

Läti on Läänemaale piisavalt lähedal, nii meelitab lõunanaabrite odavam alkohol ka siinseid ostjaid ja annab tunda meie toidupoodides. Haapsalu tarbijate ühistu juhataja Raimond Lunevi sõnul võib praegust olukorda kirjeldada kui vaikust enne tormi. 1. veebruarist tõuseb alkoholiaktsiis veelgi, mis tõttu käriseb hinnavahe Lätiga senisest veel suuremaks.

Haapsalu püstolilaskjad tegid Eesti juunioride meistrivõistlustel puhta töö

„Mulle mõjus see nii, nagu oleks lapiti lauaga kõva lataka saanud. Meie püstolilaskjad tegid puhta töö!” ei suutnud lasketreener Mati Seppi oma rõõmu talitseda. Narvas toimunud Eesti juunioride (U-21) meistrivõistlusi õhkrelvadest laskmises said Kärt Vassar ja Kaisa Kuusik kaksikvõidu ning mõlemad ületasid juunioride meistrivõistluste rekordi. Noormeestest võitis Elari Tahvinov.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments