0

Kriminaalne laupäev: lõhkumised, sissemurdmised ja vargused

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Laupäeval, 6. jaanuaril teatati, et Lääne-Nigula vallas Mõrdu külas murti akna lõhkumise teel sisse elamusse ja garaažiruumi, kust varastati mootorsaag Stihl. Vargusega tekitati varalist kahju 250 eurot.

Samal päeval teatati, et Lääne-Nigula vallas Mõrdu külas tungiti ukseluku lukusüdamiku lõhkumise teel sisse elamusse ja tabaluku kinnituse lõhkumise teel abihoonesse, kust varastati kahed alusel hirvesarved ja kahed alusel põdrasarved, vatitekk, padjad ja põrandavärvi. Vargusega tekitati varalist kahju 415 eurot.

Võntküla külas lõhkus 67-aastane mees laupäeval elumaja aknaklaasi, avas akna ja sisenes selle kaudu majja ning tungis kallale majas viibinud 45-aastasele tuttavale naisele. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz