Nädalavahetust veedeti kakeldes – kaks meest toimetati haiglasse, üks naine sai teiselt peksa

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Lääne prefektuuri teatel möödus aasta esimene nädalavahetus tormiliselt ja politseinikel tuli kolmel korral tegeleda kehalise väärkohtlemise juhtumitega.

Laupäeval, 6. jaanuaril lõi Haapsalus Endla tänaval asuvas korteris 24-aastane naine talle tuttavat 24-aastast naist, tekitades talle sellega valu.

Samal päeval tungisid Taebla alevikus Papli tänaval kaks seni tuvastamata meest kallale 44-aastasele mehele, kes sai viga ja toimetati haiglasse kontrolli.

Pühapäeval, 7. jaanuaril lõi Haapsalus Lahe tänaval asuvas korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus 47-aastane 59-aastast meest, kes sai viga ja toimetati haiglasse.

Kõigi kolme sündmuse osas on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tahapanek
6 aastat tagasi

alates homsest võiks alkoholi müügi monopol minna miilitsa kätte ja kollane ning punane kaart käibele, kollase saamisel kange alkoholi keeld, punane suunab karskusseltsi

Tont
6 aastat tagasi

Ju siis oli meestest puudu.