Galerii: tudengid laulsid Tuhu soo torni avatuks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20
EKA tudengite ehitatud Tuhu soo vaatetorn lauldi täna avatuks. Foto: Urmas Lauri

Täna pärastlõunal laulsid tudengid Lõuna-Läänemaal Kiska külas Tuhu soos sisearhitektuuritudengite ehitatud unikaalse vaatetorni avatuks.

Unikaalne vaatetorn TREPP on terve kursuse ühine projekt – koos projekteeritud, koos ehitatud. Läbi vee sumades olid enamik neist ning palju muidki huvilisi täna soos müttamas.

RMK Lääne-Eesti piirkonna külastusala juhi Marju Pajumetsa sõnul on suur rõõm, et Tuhus on matkaraja juures jälle vaatetorn.

Seda, mida huvitavat Tuhu soos huviline leida võib, rääkis samas, üle raba mõne kilomeetri kaugusel elav Olavi Vainu. Olevat karu ja huntegi.

Tuhu raba objekt on järjekorras kolmas esmakursuslaste kursuseülesanne, mis suunas tudengid uurima seda, millised võiksid olla Eesti loodusesse sobivad matkarajad, vaatetornid, varjualused. Varem on RMK, Eesti Kunstiakadeemia sisearhitektuuri osakonna ja arhitektuuribüroo B210 koostöös valminud vaatetorn Vari Emajõe Suursoos, ujuvsaun Vala ja ujuvobjekt Veetee Soomaal ning metsakõlakojad Ruup Pähnis.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments