0

Politsei: Rehemäel põrkas veoauto kokku kahe tee äärde pargitud sõiduautoga

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Neljapäeva õhtul kella 19 paiku toimus Rehemäel liiklusõnnetus, milles sai kannatada kaks autojuhti.

Rehemäel, Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla mnt 39. kilomeetril, põrkas 35-aastase mehe juhitud veoauto Scania R114 kokku kahe tee ääres peatunud sõiduautoga.

Kannatanutele andsid esmaabi kohale tulnud päästjad. Sõiduauto Škoda Superbi roolis olnud 51aastase naise toimetas kiirabi Läänemaa haiglasse ja sõiduautot Mercedes Benz juhtinud 72aastase mehe Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Päästjad likvideerisid sõidukitel süttimisohu ning puhastasid sõidutee liikluseks.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile toimus Läänemaal veel teinegi liiklusõnnetus, kus inimesed viga ei saanud. Kella 12 paiku sõitis Lääne-Nigula vallas Auastes kraavi välja sõiduauto, mille päästjad tagasi ratastele tõmbasid ja eemaldasid süttimisohu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz