Kullamaa kool kingib Eesti riigile sünnipäevaks laulud ja tantsud tähtedega

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Reedel kingib Kullamaa kool Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks suurejoonelise etteaste „Laulud ja Tantsud Tähtedega“, teatas Kullamaa keskkooli huvijuht Riina Gilden.

Esinejateks on laulu- ja tantsupaarid, kus täheks on Kullamaa keskkooli õpilane ja tema paariliseks täiskasvanu kogukonnast. Õhtujuhiks on Kullamaa kooli õpetaja Heli Mäe.

Žüriisse kuuluvad mitmed tuntud inimesed kogukonnast, seal hulgas ansambli Regatt liige Mattias Mustonen, Lääne-Nigula volikogu esimees Neeme Suur, Kullamaa keskkooli vilistlane Kadi Mäe, Kullamaa abivallavanem Katrin Viks ja Kullamaa keskkooli õpetaja Veikko Hallik.

Tegemist on heategevusliku sündmusega. “Kogutud raha eest ostetakse kooli muusikaklassi uus vaip ning rahvatantsijatele õmmeldakse uued rahvariide seelikud,” nentis Gilden.

„Laulud ja Tantsud Tähtedega“ Kullamaa kultuurimajas 24. novembril kell 19. Tegemist on Kullamaa Keskkooli kingitusega Eesti vabariigile 100. sünnipäevaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments