0

Emaks saanud Katrina Lehis: paus läks ootamatult kergelt

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula

Hiljuti oma esimese lapse saanud noor epeevehkleja Katrina Lehis on tagasi võistlusrajal ning valmistub koos koondisekaaslastega Tallinna Mõõgaks, mis teistkordselt on ka MK-etapiks, vahendab ERR-i uudisteportaal.

“Kuna võistlus on alles järgmisel nädalavahetusel, siis on aega ennast veel värskendada. Ma ei uskunud, et see tagasitulek läheb nii kergelt. Lihasvalu pärast esimest trenni praktiliselt polnudki. Ma tunnen, et on väga hästi läinud,” sõnas Lehis ERR-ile.

Parimate päevadega võrreldes on Lehise sõnul vormis loomulikult veel pikk maa minna, kuid selle nimel töö käib.

Tallinna Mõõk toimub Kalevi spordihallis 20.-22. oktoobril ja ülekanded on nähtavad ka ETV ekraanilt ning ERR-i spordiportaalist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz