5

Hiiumaa haiglat hakkab juhtima Tõnis Siir

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Tõnis Siir. Foto: Arvo Tarmula

Tõnis Siir. Arvo Tarmula foto

Hiiu Leht kirjutab, et Hiiumaa haiglat hakkab juhtima Tõnis Siir, kes ühtlasi juhib Läänemaa haiglat. Hiiumaa haigla nõukogu kogunes eile, 28. septembril, et valida juhatuse liige ja arutada haigla uut rahastamismudelit.

Nõukogu otsustas, et koos senise juhatuse liikme Riina Tammega hakkab Hiiumaa haiglat juhtima Tõnis Siir (56). Siir ja Tamm jagavad vastutusvaldkonnad. Siiri hooleks jääb arstide saarele toomine, kas siis püsivalt või tööle, ja Hiiumaa tervisekeskuse ehitus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Eero
Eero

Kloun.

uugu
uugu

varsti toome arste venetsueelast

Caudal
Caudal

Tõnis Siir on nii arsti kui inimsena, inimene suure I-ga!

Nimu
Nimu

Arst ei alga I-ga

Caudal
Caudal

martnast oled v?

wpDiscuz