Vormsi valimiste võitja on juba selge

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Ivo Sarapuu. Foto: Arvo Tarmula

Ivo Sarapuu (arvo tarmula) (2)

Vormsi vald saab tänu oma saarelisele eristaatusele jätkata praegustes piirides. Kui eelmistel valimistel osales seal neli valimisliitu, siis seekord ainult üks. Valimisliidu Terve Vormsi registreeris praegune volikogu esimees Ivo Sarapuu (pildil). Selle tuumik on praegu võimul olev valimisliit Ka Talvel Vormsil. Eilse seisuga oli valimisliidu nimekirjas 17 nime.

Vormsis kandideerib ka Keskerakond, kuid selle kohalik juht Toivo Hokkonen ütles, et nende nimekirjas on vaid kaks kandidaati.

„Mulle isiklikult ei meeldi, et teisi valimisliite ei ole. Peaks olema keegi kõrval, kes ajaks näpuga järge ja kontrolliks,” ütles Sarapuu.

Sarapuu hinnangul toob suurem häältesaak kaasa ka suurema vastutuse valija ees. Ta märkis, et valimisliidus sünnivad otsused konsensusega ka pärast valimisi ja kaasatud on needki, kes volikogu laua taha ei pääsenud.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
täpsustuseks
5 aastat tagasi

nimekirjad nüüd väljas. Eks igaüks saab otsustada kas valib uued ideed või vanad valetajad, nagu öeldi ühed telesaates. Huvitav, miks kandideerivad ikka need, kes kohal ei käi volikogus või otsustavatel momentidel lahkuvad. Aga ikka on vaja

vormsilt
5 aastat tagasi

Teiste Läänemaa valdade nimekirjade nimed on ka avalikustatud, aga Vormsi nimekiri tundub olema lisaks sellele, et väikese ringi ja kinnine, ka salajane.Nii et tegelikult ei ole need ikkagi mitte ka isikuvalimised saarel. Ja kui juhtnimed on samad, (Liviko hääled), siis ei juhtu midagi. Ei näe kuskilt, et ametnike kompetents suureneks.

see
5 aastat tagasi
Reply to  vormsilt

ongi tegelik reaalsus.

kas
5 aastat tagasi

ID kaardi tagaukse esimesed kaigud on juba kiiruga tehtud …pwhahaha t6en2oliselt ! elage h2sti