0

Politseiblogi: Lihula vallas tekkis noormeestel konflikt

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

politsei-symbolfoto-470x255

Täna kl 17.35 teatati politseile, et Lihula vallas ootavad võõral territooriumil konflikti sattunud noormehed politseid. Helistaja ei soovinud telefonis täpsustada, milles konflikt täpsemalt seisnes, selgub Facebooki politseiblogist.

Politsei- ja piirivalveamet pakub viiendat korda kõigile huvilistele võimalust Facebooki vahendusel politseitöö argipäeva jälgida. Täna hommikust laupäeva hommikuni postitab politsei oma Facebooki seinale infot 112 numbrile tulnud väljakutsete kohta.

Kokkuvõtted laekunud kõnedest avaldatakse tunniajase viivitusega ja suure üldistusastmega, et tagada teatajate anonüümsus ja mitte kahjustada võimalikke menetlusi.

Politsei- ja piirivalveameti Facebooki lehele jõuab SIIT

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz