10

Lääne Elu laupäeval, 26. augustil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel2608001

Politseinikku süüdistatakse valeotsuse tegemises

Kolmapäeval algas Haapsalus kohtuprotsess Haapsalu politseis töötanud Marite Oidjärve üle, keda süüdistab prokurör meelega vale süüdimõistva otsuse tegemises. Oidjärv tegi mullu Ukraina kodanikule Oleg Danilenkole 60 eurot trahvi selle eest, nagu oleks Danilenko lõhkunud jalaga lüües Lemon Lounge’is peegli. Danilenko ise oli aga korduvalt öelnud, et ei mäleta peegli lõhkumist, ning ka tunnistajad ja tõendid kinnitasid, et mees ei lõhkunud, vaid kukkus peegli katki.

Jaak Vasar – staarist direktoriks

Äsja Haapsalu muusikakooli direktoriks valitud Jaak Vasar on õnnelik inimene, sest ta on saanud kogu elu teha seda, mida üle kõige armastab – pilli mängida koos Eesti parimate muusikutega. Nüüd tahab ta aidata muusikakooli kasvandikke nende eluunistuste püüdmisel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mati+Põdra
Mati+Põdra

Portreelugu Jaak Vasarast oli muidu hea (lugesin sellepärast isegi paberlehe läbi), aga kuidagi järsku, poolelt mõttelt lõppes ära. Leheruum sai otsa?

loksutab
loksutab

parem kui Ligi pannkook. igal juhul.

seda et
seda et

Kuna kõik sõltub sellest, kes valges majas rooli keeramas on, siis võiks alustada sellest, et lubatakse tegusaid ametnikke võimekate juhtidega. Kui aga jätkatakse sama mullis istuva meeskonnaga on selge, et paremaks ei muutu midagi.

to 12.17
to 12.17

Mis puutub siia valge maja? Arvan, et vaevalt Trump Haapsalust kuulnud midagi on.

Ats
Ats

Keskerakond võiks hoopis lubada Põhikooli maja vanadekoduks, noori ju Haapsalus vähe, sellise lubaduse jaoks

Viigimees
Viigimees

Nõus.

Mari
Mari

Luike ja nebokatti on juba suure
plakati pealt paha vaadata. Annaks
taevas,et neid mitte keegi ei valiks.

Luik laste sõber
Luik laste sõber

Varsti saavad kõik jalaga p…e. Mina keeran nüüd barankat ja kurega ei saunata.

Sass1.
Sass1.

Luik laste sõber ? Mina õppisin koolis,
et Lenin oli laste sõber !

Sass1.
Sass1.

Lääne Elu, ae, Kaia Kanepi jõudis US Open`i põhitabelisse!
Eilne võit tuli 2,5 tunniga, tänane 1 h 04 min.

wpDiscuz