Lääne Elu paberleht neljapäeval, 24. augustil

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel2408001

 

Reformierakond alustas Haapsalus kampaaniat

Kui linnapea Urmas Sukles Reformierakonna nimekirja hülgas, oli erakond ehmatusest kange. Nüüd on linn täis kollasiniseid plakateid ja Lauri Luik lubab vahetada riigikoguliikme koha Haapsalu linnapea oma vastu, kui rahvas vaid seda soovib. Ajalehereklaam kutsus inimesi kolmapäeval Reformierakonna tuuribussi pannkookidega maiustama koos Luige ja mitmekordse ministri ja erakonna raudvara Jürgen Ligi ning teiste Haapsalu Reformierakonna kandidaatidega.

Kiirabi kolib Pipi pansionaati

Et sügisel algab Läänemaa haiglas tervisekeskuse ehitus, peab kiirabi selleks ajaks majast välja kolima. PERHi kiirabikeskuse juhataja dr Arkadi Popov selgitas, et koos Haapsalu linnavalitsusega vaadati ja arutati mitut varianti, kuid leping sõlmiti Posti 37 majas asuvate ruumide peale. Põlised haapsallased kutsuvad seda maja seal varem tegutsenud majutusasutuse järgi siiani Pipi pansionaadiks.

Maavalitsuse sada aastat

Lääne maavalitsus sai esmaspäeval 100aastaseks. Lääne Elu küsitles kõiki seitset taasiseseisvusaja Lääne maavanemat – Andres Lipstok, Hannes Danilov, Arder Väli, Jaanus Sahk, Sulev Vare, Innar Mäesalu ja Neeme Suur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haapsallu
6 aastat tagasi

sissesõit on küll asotsiaalne ,peatänava ääres pole tervikuna korralikku kõnniteed ega äärekive- sellist taset ei leia enam ühestki Eesti väikelinnast- täielik nõukogude aegne nostalgia

Kelk
6 aastat tagasi

Sel Haapsalul on endal juba ammu antisotsiaalne välimus,võrreldes teiste linnadega…

Kelgule
6 aastat tagasi
Reply to  Kelk

Aga vaat meil on linnus ning munakivisillutisega (jaitsekamennaja) Karja tänav, kus saab suvel möllata ning kolmel aastaajal vaikuses jalutada. Seesuguseid kohti on vähestes linnades.

Toivo
6 aastat tagasi
Reply to  Kelk

Sul on võimalus teha Kelgu valimisliit või kandideerida üksikandidaadina ja teha kõik ilusaks. Õiendada oskad, näita kas teha ka suudad, praegu õige aeg, et järgmised neli aastat kritiseerima ei peaks.

Pärn
6 aastat tagasi

Sukles riietub igapäevaselt nagu viimane parm No ei sobi see linnapea ametiga kokku. Hoolitse ikka enda eest ka pisutki

Viigimees
6 aastat tagasi
Reply to  Pärn

Haapsalus ongi palju parme, milleks eristuda.

ain
6 aastat tagasi

Sukust ikka paras pilt tehtud. :))) Käis oravatelt koostööd kerjamas?

Moosi
6 aastat tagasi
Reply to  ain

Mina arvan, et küsis hoopis pannkoogi retsepti.

lood
6 aastat tagasi

Suur hakkab tõusma nüüd,ta pole asjata esikaanel.Tõuseb tuhast ja särab!

Anonüümne
6 aastat tagasi

Kiirabi võiks vana kalmistu kabelisse kolida !

ja jah
6 aastat tagasi

ongi käes need valimiseelsed väsitavad ärapanemise lugemislood ja kommentaarid.Eks ükskord peab ju ikka muutusi tulema ka linnajuhtimises, kuid ei näe praegu küll kuskiltpoolt põhjust v. põhjendust miks Sukles enam ei kõlba. Suure juhtimiskogemusega, aastatega kogunenud kontaktid ja suhted nii koduriigis kui väljapool. Ega see, et mees oma valimisliidu tegi, ole veel põhjus eduka mehe kõrvalesurumiseks.

ära sülita
6 aastat tagasi

enne vanasse ,,kaevu,, kuni uus pole valmis.

Ludvic
6 aastat tagasi

Valime ikka Mati Seppi!

Küsimus Luigele
6 aastat tagasi

Millal reeturid välja visatakse?