22

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 24. augustil

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel2408001

 

Reformierakond alustas Haapsalus kampaaniat

Kui linnapea Urmas Sukles Reformierakonna nimekirja hülgas, oli erakond ehmatusest kange. Nüüd on linn täis kollasiniseid plakateid ja Lauri Luik lubab vahetada riigikoguliikme koha Haapsalu linnapea oma vastu, kui rahvas vaid seda soovib. Ajalehereklaam kutsus inimesi kolmapäeval Reformierakonna tuuribussi pannkookidega maiustama koos Luige ja mitmekordse ministri ja erakonna raudvara Jürgen Ligi ning teiste Haapsalu Reformierakonna kandidaatidega.

Kiirabi kolib Pipi pansionaati

Et sügisel algab Läänemaa haiglas tervisekeskuse ehitus, peab kiirabi selleks ajaks majast välja kolima. PERHi kiirabikeskuse juhataja dr Arkadi Popov selgitas, et koos Haapsalu linnavalitsusega vaadati ja arutati mitut varianti, kuid leping sõlmiti Posti 37 majas asuvate ruumide peale. Põlised haapsallased kutsuvad seda maja seal varem tegutsenud majutusasutuse järgi siiani Pipi pansionaadiks.

Maavalitsuse sada aastat

Lääne maavalitsus sai esmaspäeval 100aastaseks. Lääne Elu küsitles kõiki seitset taasiseseisvusaja Lääne maavanemat – Andres Lipstok, Hannes Danilov, Arder Väli, Jaanus Sahk, Sulev Vare, Innar Mäesalu ja Neeme Suur.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
haapsallu
haapsallu

sissesõit on küll asotsiaalne ,peatänava ääres pole tervikuna korralikku kõnniteed ega äärekive- sellist taset ei leia enam ühestki Eesti väikelinnast- täielik nõukogude aegne nostalgia

Kelk
Kelk

Sel Haapsalul on endal juba ammu antisotsiaalne välimus,võrreldes teiste linnadega…

Toivo
Toivo

Sul on võimalus teha Kelgu valimisliit või kandideerida üksikandidaadina ja teha kõik ilusaks. Õiendada oskad, näita kas teha ka suudad, praegu õige aeg, et järgmised neli aastat kritiseerima ei peaks.

Kelgule
Kelgule

Aga vaat meil on linnus ning munakivisillutisega (jaitsekamennaja) Karja tänav, kus saab suvel möllata ning kolmel aastaajal vaikuses jalutada. Seesuguseid kohti on vähestes linnades.

Pärn
Pärn

Sukles riietub igapäevaselt nagu viimane parm No ei sobi see linnapea ametiga kokku. Hoolitse ikka enda eest ka pisutki

Viigimees
Viigimees

Haapsalus ongi palju parme, milleks eristuda.

ain
ain

Sukust ikka paras pilt tehtud. :))) Käis oravatelt koostööd kerjamas?

Moosi
Moosi

Mina arvan, et küsis hoopis pannkoogi retsepti.

lood
lood

Suur hakkab tõusma nüüd,ta pole asjata esikaanel.Tõuseb tuhast ja särab!

Anonüümne
Anonüümne

Kiirabi võiks vana kalmistu kabelisse kolida !

ja jah
ja jah

ongi käes need valimiseelsed väsitavad ärapanemise lugemislood ja kommentaarid.Eks ükskord peab ju ikka muutusi tulema ka linnajuhtimises, kuid ei näe praegu küll kuskiltpoolt põhjust v. põhjendust miks Sukles enam ei kõlba. Suure juhtimiskogemusega, aastatega kogunenud kontaktid ja suhted nii koduriigis kui väljapool. Ega see, et mees oma valimisliidu tegi, ole veel põhjus eduka mehe kõrvalesurumiseks.

ära sülita
ära sülita

enne vanasse ,,kaevu,, kuni uus pole valmis.

Ludvic
Ludvic

Valime ikka Mati Seppi!

Küsimus Luigele
Küsimus Luigele

Millal reeturid välja visatakse?

wpDiscuz