Lääne Elu paberleht laupäeval, 19. augustil

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel1908001

Panga külas algas uue spordihoone ehitus

Läänemaa suurim ja kalleim ehitus käib praegu Ridala vallas Panga külas, kuhu kerkib rohkem kui 1,3 miljonit eurot maksev spordihoone.  Hoones on täismõõtmeis väljak (34,87 x 20,45 m), millel saab mängida korv-, võrk- ja sulgpalli. Korraga saab treenida 30–36 sportlast. Teisele korrusel noortekeskuses on ruumi 12 noorele. Hoonesse tulevad ka jõusaal, tehnilised ruumid, kabinetid.

Marge Heeringa portree 

Marge Heeringas, 48aastane kolme lapse ema ja kolmekordse kutseharidusega naine, õmbleb mantleid, rahvariideid ja muid rõivaid, koob imelisi Haapsalu salli mustrilisi kleite ja tikib. Tema disainitud rõivad jäävad silma ja meelde. 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments